TOP termékek

Következő Vásár

Bödön Piac
06.12. vasárnap
Helyszín:
Szeged Plaza
09:00-14:00
Szeged

13.000 Ft-os kosárértéktől INGYENES a szállítás! :)

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Általános szerződési feltételek
Bevezető rendelkezések

1. A jelen általános szerződési feltételek (a továbbiakban mint „ÁSZF”) Szabó Lídia egyéni vállalkozó (székhely és postacím: 6771 Szeged, Szerb utca 212., nyilvántartási szám: 55520694, adószám: 56827578-1-26, nyilvántartó hatóság: Nemzeti Adó- és Vámhivatal a továbbiakban, mint „Eladó”) és a vevő (a továbbiakban, mint „Vevő”) (továbbiakban együttesen, mint „Felek”) jogainak és kötelezettségeinek szabályozását tartalmazza az Eladó által a mininiland.hu weboldalon működtetett webáruházon (továbbiakban mint „Webáruház”) keresztül értékesített termékek adásvételével kapcsolatban.
2. Vevő alatt azt a természetes vagy jogi személyt kell érteni, aki elektronikus úton a Webáruházon keresztül árut rendel.

A vásárlás menete

1. A Webáruház használata során a Vevő regisztráció nélkül, a Webáruház kínálatából szabadon válogathat.
2. Rendelés leadható készleten lévő és készlethiányos termékre is. Amennyiben a termék nincs, vagy csak limitált darabszámban van készleten az a termék leírásában feltüntetésre kerül, a termék elkészítéséhez szükséges időigénnyel együtt.
3. Vevő a termékre történő kattintással jut el a termék aloldalára, ahol találhatók a termékkel, annak használatával kapcsolatos tudnivalók, illetve ahol a „Kosárba” gomb segítségével a termék a kívánt darabszámban a Kosárba helyezhető.
4. A termék kosárba helyezését követően a Vevő tovább böngészhet a Webáruházban, vagy a kosár ikonra kattintva összegezheti vásárlását és megkezdheti a megrendelés véglegesítésének folyamatát. A kosár ikonra kattintva valamennyi kosárba helyezett termék megtekinthető és módosítható.
5. A vásárlás menete során a Vevőnek meg kell adnia az e-mail címét, a szállítási címet, a nevét, a telefonszámát, illetve a számlázási címet, ha az nem egyezik meg a szállítási címmel. A vevő a megrendelési folyamat véglegesítése előtt minden esetben vissza tud lépni az előző fázisba, ahol javítani tudja a bevitt adatokat.
6. A megrendelés leadására az adatok megadását, a szállítási és a fizetési feltételek kiválasztását követően az összegzés oldalon a „Megrendel” gomb megnyomásával van lehetőség. Ha a Vevő online bankkártyás fizetési módot választott, akkor átirányításra kerül az online fizetési felületre. A megrendelés akkor válik véglegessé, mikor az online fizetési felületen a fizetéshez szükséges bankkártya és egyéb adatok megadását követően a fizetés gomb megnyomásával Vevő bankkártyája a kiválasztott termékek árával megterhelésre kerül.
7. A Vevő a megrendelése leadásával kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt termékeket és az esetlegesen felmerülő szállítási költséget online fizetési felületen bonyolított előre fizetéssel, vagy utánvétes fizetéssel megfizeti, valamint a terméket átveszi.
8. Az Eladó a megrendelés megérkezését legkésőbb 48 órán belül elektronikus úton visszaigazolja. Az adásvételi szerződés az Eladó és a Vevő között a megrendelésnek az Eladó által e-mail-ben küldött megerősítése (visszaigazolás) alapján jön létre.
9. Eladó nem felel azért, ha a visszaigazolás azért nem érkezik meg, mert a Vevő hibás e-mail címet adott meg regisztrációja során, vagy a saját fiókjában fellépő technikai probléma miatt nem tud e-mailt fogadni.
10. Az Eladó jogosult az egész megrendelést vagy annak részét törölni, a Vevő értesítése mellett, ha az Eladó nem tudja a megrendelést ezen ÁSZF által meghatározott szállítási időn belül teljesíteni. Ha a Vevő a vételárat már megfizette, a vételár visszafizetésre kerül 15 napon belül.

Árak, fizetési feltételek és a fizetés módja

1. A Webáruházban feltüntetett árak forintban értendő, bruttó árak.
2. A Webáruházból Magyarországratörténő szállítással lehet rendelni. A megadott árak nem tartalmazzák a szállítás költségét.
3. A szállítási díj Foxspost Házhozszállítás esetén 1500 Ft, Foxspost Csomagautomatás szállítás esetén 900 Ft. 
4. A Webáruházban történő vásárlás esetén a fizetést utánvétes módon, vagy előre, Barion online bankkártyás fizetési felületen kell teljesíteni. Utánvétes fizetési mód esetén az utánvét díja bruttó 250 Ft., ami a szállítási díjon felül fizetendő.
Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. A megrendeléssel kapcsolatos személyes adatokról és a vásárlás tartalmára vonatkozó információkról a pénzügyi szolgáltató nem kap értesítést Szolgáltatótól. Másfelől, a fizetőoldal adattartalmáról a Szolgáltató szintén nem értesül, azokat csak a pénzügyi szolgáltató érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a pénzügyi szolgáltató oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez a Felhasználó internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. A megrendelés végösszegeként kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül a Felhasználó folyószámláján.

5. Az Eladó a megrendelt termékek kiszállításakor a Vevő részére, a kifizetés igazolására, a termékkel együtt kinyomtatott számlát ad.

Szállítási feltételek, határidők, a termék átvétele

1. A megvásárolt termékeket az Eladó Foxpost házhozszállítással, vagy Foxpost csomagautomatás kiszállítással juttatja el a Vevőhöz. Az Eladó a termék feladásáról a Vevőnek e-mailt küld. Foxpost házhozszállítás esetén a kiszállított csomagot a futár a szállítási címen adja át a Vevőnek (utánvétes fizetési mód esetén a Vevő készpénzben, vagy bankkártyával köteles a futárnak kifizetni a megrendelésének végösszegét). 
A küldemény érkezéséről SMS-ben és emailben is értesítenek, amely tartalmazza a futár telefonszámát és ha utánvétes a fizetési mód, akkor az utánvétel összegét is. Az email-ben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is.
A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését egymást követő munkanapokon. 
Sikertelen kézbesítés esetén a csomagot 3 nap őrzési idő után visszaviszik a raktárukba, ahol további egy hétig tárolják. Ezidő alatt a címzett és feladó is kérhet újraküldést, melynek díja 1099 Forint.

2. Foxpost csomagautomatás kiszállítás esetén SMS és email értesítés is fog érkezni arról, hogy mikortól lehet átvenni az adott automatából a csomagot. Az üzenetben elküldött egyedi, csak a Vevő által ismert kóddal nyithatja majd ki az automata megfelelő ajtaját. Ha utánvétes a fizetési mód, akkor azt kizárólag bankkártyával tudja a Vevő kifizetni az átvételkor.
A csomagot 3 naptári napig őrzik az automatáikban. A 3 napos időtartamba a hétvégi napok (szombat, vasárnap) is beleszámítanak. Az átvételi határidő óra-perc pontossággal a csomag érkezéséről szóló sms és email értesítésben található. A futáruk ezen időpont után kiveszi a csomagot az automatából, ezért fontos, hogy az értesítésben szereplő időpontig a Vevő átvegye a csomagját! Ha az átvételi időszakban munkaszüneti- vagy ünnepnap van (a hétvégi napok ide nem értendőek), abban az esetben automatikusan meghosszabbítják az átvételi időt.

3. A készleten lévő termék az Eladó által küldött visszaigazolástól számított 3 munkanapon belül feladásra kerül (melynek megtörténtéről az Eladó e-mail-ben értesítést küld). A kiszállítás, vagy az automatába érkezés Magyarországon belül a feladást követő további 3 munkanapon belül történik.

Vegyes rendelkezések

1. A Vevő a szerződés teljesítésével vagy a megrendelt termékekkel összefüggő esetleges panaszaikat postán vagy a mininiland@gmail.com e-mail címre küldhetik meg. A panaszok a beérkezést követő 10 munkanapon belül kerülnek kivizsgálásra, melynek eredményéről Eladó e-mailben értesítést küld.
2. Vevő a szerződés teljesítésével kapcsolatos panaszaival továbbá a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett Békéltető Testülethez fordulhat. A Békéltető Testület postacíme: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.
3. A Fogyasztóval (szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy) létrejött szerződés esetén a Fogyasztót a termék átvételétől számított 14 napon belül elállási jog illeti meg, amelyet a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 2. melléklete szerinti nyilatkozatminta vagy erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozatának a fenti e-mail címre, vagy Eladó székhelyére történő megküldésével gyakorolhat. A Fogyasztó a termék átvétele előtt is jogosult elállási jogát gyakorolni. Elállási jog gyakorlása esetén a termék visszaküldésének költségét a Fogyasztó viseli azzal, hogy köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni.
A Fogyasztó felel a termék jellegének, tulajdonságainak megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért. Elállási jog gyakorlása esetén tehát az előzőekben leírt használatot meghaladó használat esetében a teljes vételár visszafizetésére nincs lehetőség. Ilyen esetekben csak az értékcsökkenés levonása után fennmaradó összeget tudjuk visszafizetni.
Szerződéstől való elállás esetén az Eladó köteles legkésőbb az elállást követő tizennégy napon belül visszautalni a kifizetett összeget a Fogyasztónak.
4. Az Eladónak nincs a Fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló törvény szerinti magatartási kódexe.
5. Ha a szerződés megkötésére a Fogyasztó tett ajánlatot, a Fogyasztót a szerződés megkötése előtt megilleti az ajánlat visszavonásának joga, ami a szerződés megkötésére kiterjedő ajánlati kötöttséget megszünteti.
6. Amennyiben a Fogyasztó a teljesítés megkezdését követően felmondja a szerződést, köteles a Felmondás vállalkozással való közlése időpontjáig teljesített szolgáltatással arányos díjat az Eladó számára megfizetni.
7. A megkötendő szerződés nem minősül írásba foglalt szerződésnek, az Eladó a szerződéseket nem iktatja.
8. A szerződés megkötésére magyar nyelven van lehetőség.

Jótállás és szavatosság

1. Fontos, hogy a Webáruházban értékesített termékek kézzel készülnek, így mindegyiknek megvan a maga sajátossága. Ezért, ha 2 ugyanolyan terméket kérsz, akkor lehetséges, hogy nem lesznek teljesen egyformák. Viszont épp ezért egyediek!
2. Kellékszavatosság - tudnivalók
Milyen esetben élhet a Vevő kellékszavatossági jogival?
Eladó hibás teljesítése esetén Eladóval szemben kellékszavatossági igény érvényesíthető a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

Milyen jogok illetik meg a Vevőt kellékszavatossági igénye alapján?
Választása szerint Vevő - az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:
Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül a Vevő által választott igény teljesítése lehetetlen vagy Eladó számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a Vevő kijavítást vagy a kicserélést nem kért, illetve nem kérhetett, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költségére Vevő is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy - végső esetben - a szerződéstől is elállhat.
Vevő a választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban a Vevő viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra Eladó adott okot.

Milyen határidőben érvényesítheti a Vevő kellékszavatossági igényét?
A Vevő köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívjuk a figyelmet, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jog érvényesítésére nincs lehetőség.

Kivel szemben érvényesíthető a kellékszavatossági igény?
Az Eladóval szemben érvényesíthető kellékszavatossági igény.

Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jog érvényesítésének?
A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igény érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha a Vevő igazolja, hogy a terméket Eladótól vásárolta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Vevő köteles bizonyítani, hogy a Vevő által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

3. Termékszavatosság - tudnivalók
Milyen esetben élhet a Vevő termékszavatossági jogával?
Ingó dolog (termék) hibája esetén a Vevő - választása szerint - az 2. pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Milyen jogok illetik meg a Vevőt termékszavatossági igénye alapján?
Termékszavatossági igényként kizárólag a hibás termék kijavítása vagy kicserélése kérhető.

Milyen esetben minősül a termék hibásnak?
A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Milyen határidőben érvényesíthető a termékszavatossági igény?
Termékszavatossági igényét a Vevő a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?
Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén a Vevőnek kell bizonyítania.

A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól?
A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:
- a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
- a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy
- a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.
A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

Felhívjuk a figyelmet, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan érvényesíteni nem lehet. Termékszavatossági igény eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a Vevő a gyártóval szemben érvényesítheti.

4. Jótállás - tudnivalók
Milyen esetben élhet a Vevő kellékszavatossági jogával?
Hibás teljesítés esetén a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján a Eladó – a termék Vevő részére történő átadásától számított - 1 éves időtartamban jótállásra köteles.


Vevőt milyen jogok illetik meg a Vevőt jótállás alapján?
A "Jótállás és szavatosság" 2. pontban meghatározott jogok illetik meg a Vevőt.

Mikor mentesül Eladó a jótállási kötelezettsége alól?
Eladó jótállási kötelezettsége alól csak abban az esetben mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett.

Felhívjuk a figyelmet, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és jótállási igény, illetve termékszavatossági és jótállási igény egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthető, egyébként Vevőt a jótállásból fakadó jogok a 2. és 3. pontban meghatározott jogosultságoktól függetlenül megilletik.

Adatvédelem

1. Az Eladó a Vevő által önkéntesen megadott személyes adatokat a termék adásvételére vonatkozó szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, az abból származó díjak számlázása, az esetleges reklamációk kezelése, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése céljából kezeli. Eladó a személyes adatokat marketingtevékenység céljából kizárólag erre irányuló hozzájárulás esetén kezeli.
2. Eladó részletes adatkezelési tájékoztatója itt található: https://mininiland.hu/shop_help.php?tab=privacy_policy

Jelen ÁSZF 2022.01.07. napjától hatályos.

Adatkezelési tájékoztató
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Kérjük, olvassa el figyelmesen az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat! A jelen Adatvédelmi Nyilatkozat vonatkozik arra, amikor Ön meglátogatja vagy termék vásárlása nélkül böngészi weboldalunkat, amikor termékek vásárlására használja a szolgáltatásainkat. A mininiland.hu weboldalt az Unas Online Kft. webáruház szoftvere kezeli és üzemelteti, amelynek bejegyzett székhelye 9400 Sopron, Kőszegi út 14. Magyarország. Az Unas webáruház szoftver a mininiland.hu weboldal felhasználóinak személyes adatait Szabó Lídia e.v.-vel együtt kezeli, amelynek bejegyzett székhelye 6771 Szeged, Szerb u. 212. Magyarország. 

 

Az Unas webáruház szoftver részletes adatkezelési tájékoztatója ITT érhető el.

NYILATKOZATUNK

A Társaságok elkötelezettek a vásárlóink személyes információinak védelme iránt. A jelen nyilatkozat a Társaságok által a mininiland.hu weboldalon gyűjtött adatokra vonatkozik. A jelen nyilatkozat módosításait ezen az URL címen fogjuk közzétenni, és a közzététellel lépnek hatályba. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul ezen adatok gyűjtéséhez és az általunk leírt módon történő felhasználásához. A weboldal használatának folytatása bármilyen módosítás, kiegészítés vagy változtatás közzététele után annak elfogadását jelenti (a továbbiakban együttesen a "Társaságok").

Mindenkinek joga van a személyes adatainak védelméhez. A Társaságok tiszteletben tartják a felhasználóik tájékoztatáshoz való jogát, a személyes adataik gyűjtését és az ezen adatokkal kapcsolatos műveletek alkalmazását. Az olyan adatok felhasználásánál, amelyek Önt közvetlenül vagy közvetve személyesen azonosíthatják, a szigorú szükségesség elvét alkalmazzuk. Nem dolgozzuk fel a személyes adatait, ha anonim adatok használatával vagy más olyan módon is tudjuk nyújtani Önnek a szolgáltatásokat, amely lehetővé teszi a Társaságok számára az Ön azonosítását. Ez alól kivételt képez, ha az illetékes hatóságok vagy a rendőrség kérésére kell adatot szolgáltatnunk (például az Ön IP címe).

A Társaságok az alábbi tájékoztatást adják az Adatvédelmi Nyilatkozatról, lehetővé téve az online látogatók számára a teljes körű tájékozódást. A mininiland.hu weboldal meglátogatásával Ön a jelen Adatvédelmi Nyilatkozatban és a Felhasználási Feltételekben leírt gyakorlatot elfogadja, és ahhoz hozzájárulását adja.

A jelen Adatvédelmi Nyilatkozat a linkelt, más szervezetek által fenntartott weboldalakra nem vonatkozik. A weboldalunkon keresztül Ön által harmadik feleknek megadott személyes információkért a Társaságok nem felelősek. Kérjük, olvassa el ezen más társaságok vagy szervezetek Adatvédelmi Nyilatkozatát is, mielőtt megadja nekik az adatait.

MILYEN SZEMÉLYES INFORMÁCIÓKAT GYŰJTÜNK, ÉS HOGYAN?

A mininiland.hu weboldal felhasználóinak személyes adatait a Társaságok kezelik; a Társaságok több módon is gyűjtenek személyes információkat, amikor Ön lead egy megrendelést.  Ha Ön lead egy megrendelést, a megrendelése feldolgozásához és teljesítéséhez szükség van személyes információk tárolása, beleértve a nevét, e-mail címét, telefonszámait, lakcímét, szállítási és hitelkártya/bankkártya számlázási címét(eit).

Az elmentett kártya adatokat nem a Társaságok tárolják. Ezeket az információkat a fizetésfeldolgozó partnereink tárolják. Az elmentett kártya adatokat soha nem osztjuk meg harmadik felekkel, és kizárólag az Ön megrendelésének feldolgozásához használjuk fel, a fizetésfeldolgozó partnerünk rendszerének használatával. Ezen felül, információkhoz juthatunk hitelesítés vagy személyazonosság ellenőrzések eredményeként is. Esetenként elkérhetjük az Ön telefonszámát. Ezt a számot megadhatjuk a szállítást végző futárszolgálatunknak. Ezek az adatok teszik lehetővé az Ön megrendelésének feldolgozását, és hogy értesíteni tudjuk Önt a megrendelése státuszáról.

Az Unas webáruház szoftver számos módon gyűjt Önről személyesen nem azonosítható információt, beleértve a tevékenysége nyomon követését az IP címe alapján, a számítógépe beállításait vagy a legutóbb meglátogatott URL-eket. Az Unas webáruház szoftver kérheti Öntől bizonyos személyesen nem azonosítható információk, például a vásárlási preferenciái, stb. megadását. Az Unas webáruház szoftver nem gyűjt Önről személyesen azonosítható információt, kivéve, ha Ön önként ad meg nekünk ilyen információkat, például egy kérdőív kitöltésével.

Általánosságban az Unas webáruház szoftver kizárólag arra a célra használja fel az Ön által megadott információkat, amelyre Ön az információkat megadta.

SÜTIK (COOKIE-K) HASZNÁLATA

A sütik az Ön böngészője által az Ön számítógépén tárolt információk. A böngészők azért használnak sütiket, hogy nyomon kövessék az Ön weboldalakkal történő interakcióit a jobb online élmény biztosítása érdekében. Ezeket az információkat az Ön merevlemezén tárolják, nem a mi weboldalunkon. A sütik nem kémkednek Ön után vagy sértik meg más módon az Ön magánéletét, és nem tudnak információkat eltulajdonítani a merevlemezéről. Az Unas webáruház szoftver azért használ sütiket, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő tartalmakat biztosítson, nyomon kövesse, milyen gyakran látogat a weboldalra, nyomon kövesse a kosarának tartalmát és megakadályozza a regisztrációs adatainak ismételt magadását minden csatlakozás alkalmával.

HOGYAN ÉS MILYEN CÉLRA HASZNÁLJUK A SZEMÉLYES ADATAIT

A Társaságok az Ön személyes információit a megrendelések feldolgozásához, a fizetéshez, valamint személyre szabott vásárlási élmény biztosítása érdekében használhatja fel. Továbbá felhasználjuk az Ön adatait a megrendelései teljesítéséhez és szállításához, és a fiókja kezeléséhez is. Az Ön által megadott személyes információkat felfedhetjük hitelreferencia vagy csalás megelőző ügynökségeknek, amelyek nyilvántarthatják ezeket az információkat. Az Ön személyes információit megoszthatjuk a Társaságokon belüli más kereskedelmi részlegekkel is. Amikor erre törvény kötelez bennünket, az Ön adatait felfedhetjük bármely illetékes szabályozó hatóságnak.

Az Ön személyes információit felhasználhatjuk arra is, hogy marketing hírleveleket küldjünk, de kizárólag a preferenciáinak megfelelően. Az Ön adatait nem adjuk ki harmadik fél számára marketing célú felhasználásra.

A weboldal forgalmára, az eladásokra, kívánságlistákra vonatkozó információkat összegyűjtjük, és továbbadhatjuk harmadik feleknek, de ezek az információk nem tartalmaznak olyan adatokat, amelyek Önt személyesen azonosíthatják.

Végül, az Ön személyes információit, a nem-személyes adatokkal együtt, felhasználhatjuk belső marketing és demográfiai tanulmányainkhoz is, a vásárlói minták megfigyelésére, hogy folyamatosan fejleszthessük a weboldalunkat a látogatói igények jobb kielégítése érdekében.

Esetenként a Társaságok alkalmazhatnak harmadik feles üzleti partnereket személyes információk gyűjtésére. Ilyen esetekben ezen harmadik feleket titoktartási megállapodások kötik, és a Társaságok utasítják őket a Társaságok által alkalmazott Adatvédelmi Nyilatkozatok teljes körű betartására.

FELIRATKOZÁS ÉS LEIRATKOZÁS

A Társaságok csak azután dolgozzák fel az Ön személyes adatait reklámanyag és direkt marketing vagy egyéb kereskedelmi kommunikáció küldéséhez, beleértve az e-mailt, SMS üzenetet vagy hagyományos postai levelet, ha Ön ehhez hozzájárult. Minden alkalommal, amikor szükség van az Ön hozzájárulására, előre tájékoztatni fogjuk Önt és lehetőséget adunk arra, hogy a megfelelő jelölőnégyzetek bejelölésével megadja vagy megtagadja a hozzájárulását a személyes adatainak, a fenti célokra történő felhasználásához.

Tájékoztatni kívánjuk, hogy bizonyos törvény által meghatározott esetekben a Társaságok az Ön hozzájárulása nélkül is feldolgozhatják az Ön személyes adatait. Sor kerülhet erre, a Társaságoknak törvényi kötelezettségeinek teljesítése, illetve a rendelések feldolgozása során. (Például, ha Ön termékeket vásárolt a mininiland.hu weboldalon vagy bizonyos szolgáltatások használatát kérte a weboldalunkon keresztül). A Társaságok garantálják a felhasználóik számára, hogy amennyiben kérik, bármikor és indoklás nélkül lemondhatják a Társaságok által nyújtott szolgáltatásokat.  

Mindenkor fel fogjuk kínálni Önnek a lehetőségét a leiratkozásra, bármely olyan szolgáltatásunkról vagy hírlevelünkről - amelyre korábban feliratkozott -, amennyiben meggondolja magát. Minden Önnek küldött e-mail tartalmazni fog egy egyszerű automatizált leiratkozási linket, hogy le tudjon iratkozni az adott címlistáról. A leiratkozással kapcsolatban kövesse az e-mail utasításait, illetve lehetősége van a fiókján belül megváltoztatni az e-mail preferenciáit és leiratkozhat minden e-mailről.

IRÁNYADÓ JOG

A jelen Adatvédelmi Nyilatkozatra a magyar jog irányadó, és különösen az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. magyar törvény, amely a - külföldön is tárolt - személyes adatok Magyarországon székhellyel vagy bejegyzett irodával rendelkező adatfeldolgozó általi feldolgozását is szabályozza a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről, illetve az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 sz. rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről. Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. magyar törvény garantálja, hogy a személyes adatok feldolgozása az alapvető jogok és a személyes szabadság, valamint méltóság tiszteletben tartásával történik, különös tekintettel a titoktartáshoz, a személyazonossághoz és a személyes adatok védelméhez való jogra.

A MININILAND.HU ADATVÉDELMI NYILATKOZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA ÉS FRISSÍTÉSE

A mininiland.hu Adatvédelmi Nyilatkozatát a Társaságok módosíthatják vagy egyszerűen csak frissíthetik részben vagy egészben, beleértve azt is, amikor a módosítások az adatvédelmet szabályozó és az Ön jogait védő jogszabályok és előírások miatt történnek. A mininiland.hu Adatvédelmi Nyilatkozatának módosításairól és frissítéseiről a felhasználóinkat a mininiland.hu weboldalán értesítjük, amint ezen módosítások vagy frissítések hatályba lépnek, és azok kötelező érvényűek, amint a weboldal ezen részén közzétételre kerülnek. Ezért kérjük, hogy rendszeresen keresse fel ezt a részt, hogy értesüljön a mininiland.hu legújabb és frissített Adatvédelmi Nyilatkozatának közzétételéről.