TOP termékek

Következő rendezvény


AniNite24
08.09-11. péntek,szombat, vasárnap
Helyszín:
Austria Center
10:00-18:00
Vienna, Ausztria

Ingyenes Szállítás 16.000 Ft-os kosárértéktől! ;)

Rólunk

Üdvözlünk a Kézzel készült mini vidámságok világában! :)

A MininiLand mögött Lídia és Tomi áll. Mi egy szegedi házaspár vagyunk, akiknek nem titkolt célja az, hogy viselhető művészeti alkotásokat hozzanak létre, és megoszthassák azokkal, akik szeretnének valami vidám, kézzel készült különlegességet hordani.

A MininiLand története velem, Lídiával kezdődött:
Mióta csak az eszemet tudom folyamatosan alkottam - legyen szó rajzolásról, agyagozásról, vagy különféle ajándékok készítéséről. Mindig is tetszettek a szokatlan, egyedi ékszerek, és egy idő után már viselni is mertem őket.
Olyan 2012 környékén nagyon megtetszett egy, az interneten látott dinnye fülbevaló, de pechemre (vagy éppen szerencsémre) sehol sem tudtam beszerezni. Kisebb kutakodás után aztán rátaláltam a Polymer Clay nevű ékszergyurmára, amiből el is készítettem az első miniatűr étel ékszereimet. Onnantól kezdve mindig újabb és újabb fülbevaló ötleteket álmodtam- és valósítottam meg. Egy kreatív hobbivá vált számomra az ékszerkészítés, és egy idő után már ismerősök, barátok is rendeltek tőlem.

Ebből a folyamatos alkotásból született meg végül a MininiLand: ahol a valóság kicsinyített (mini) másait lehet ékszerként viselni. Az ihletet számomra mindig a körülöttem lévő különleges formájú, textúrájú és színű dolgok adják: ételek, növények, állatok, vagy bármi, ami megtetszik. Szeretem, ha egy kiegészítőnek van jelentése és reprezentál valamit a lenyűgöző világunkból.

A férjem, Tomi a MininiLand kezdete óta jelen van a háttérmunkálatokban. Ő bátorított arra is, hogy ne csak online, hanem személyesen, kézműves vásárokon is értékesítsünk, ami rengeteg új tapasztalatot és pozitív visszacsatolást adott. Később aztán Tomi már nemcsak a vásárok fő mozgatórugója volt, hanem az ékszerek készítésébe és az adminisztratív-logisztikai feladatok kezelésébe is besegített. Már több olyan kiegészítő is van amit nemcsak, hogy ő talált ki, hanem még jobban is tudja elkészíteni, mint én (a csoki fülbevalók például egyértelműen az ő specialitása :D).

Reméljük, hogy ezekkel a különleges, vidám kiegészítőkkel egy kicsit színesebbé tudjuk tenni a világot! ❤


Kövess Instagramon! 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

MininiLand (@mininiland) által megosztott bejegyzés 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

MininiLand (@mininiland) által megosztott bejegyzés 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

MininiLand (@mininiland) által megosztott bejegyzés 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

MininiLand (@mininiland) által megosztott bejegyzés

Válogass kedvedre a Legnépszerűbb MininiLand Ékszerekből: